Guestbook
Kiitos kun olet kotisivuillani, ole hyvä ja kirjoita viesti !
Written by Carita Mikonen on 14. Aug, 2017
Hei! Olemme poikaystäväni kanssa jo pitkään suunnitelleet Pomeranian narttua meille. Koira tulisi meille seurakoiraksi,mutta olen myös kiinnostunut näyttelyistä. Meillä on 4 vuotias leikattu sheltti uros,joka tulee kaikkien koirien kanssa toimeen ja varsinkin pienten koirarotujen. Onko teillä suunnitelmissa milloin seuraavat pennut? Kerron mielelläni lisää meistä sähköpostissa.


Email:
Written by Iida on 20. Feb, 2017
Hei!

Näin, että teillä on vielä urospentu vapaana. Olemme etsineet pommia kotikoiraksi, juurikin urosta. Laitatko sähköpostia, niin voin kertoa lisää meistä ja siitä, millaiseen kotiin koira tulisi! :)


Email:
Written by Krista Hallikainen on 19. Feb, 2017
Moikka! Olemme miettineet poikaystäväni kanssa pommin hankkimista jo usemmman vuoden. Nyt ajankohta olisi sellainen, että voisimme hankkia pennun. Näin, että teille olisi tulossa piakkoin pommin pentuja ja olisimmekin kiinnostuneita niistä tai mahdollisesti myöhemminkin tänä vuonna syntyvistä pennuista. Olisi kiva viestitellä ja jutella lisää.


Email:
Written by Jonna Jämbäck on 5. Feb, 2017
Hei! Meidän perheellä on koiranhankintavaihe elämässä. Minulla on lapsuudessani ollut mopsi koira. Maailman parhain koira sekin <3 Mutta nyt innostuttiin tästä Pomeranian rodusta.
Voitaisiin viestitellä aiheesta :) t. Jonna


Email:
Written by Sonja Torvi on 10. Jan, 2017
Heippa! Olisimme poikaystäväni kanssa kiinnostuneita pikkuisesta pommipennusta. Olisiko mahdollisesti kesällä tulossa pentuja? Meille hyvä ajankohta ottaa pentu olisi ensi kesän loppu/syksy. :) En löytänyt sähköpostiosoitettasi, joten jätän tähän omani. Kerromme mielellämme lisää itsestämme!


Email:
Written by Nora Svarts on 16. Nov, 2016
tervehdys tavattii pommi kehällä kyselin pommeista mulla oli aksu poika mukana mukavat sivut käyhän meidänki sivuilla svarts ladies ja kerro kun on pentu suunnitelmia


Email:
Written by Ronja Flygare on 14. Jun, 2016
Hei!

Minulla olisi etsinnässä pomeranian pentu, olisiko teillä tulossa pentuetta loppukesästä/syksyllä 2016?

Ystävällisin terveisin Ronja
ronja.flygare@hotmail.com
0405856836 (vain ruotsia tai englanti)


Email:
Website: http://byronja.blogg.se
Written by Inka mäkinen on 26. Apr, 2016
Moi, sain sähköpostisi ja laitoin viestini uudestaan. Katsoin osoitteen olleen sama joten mietin tuliko viesti vieläkään perille? Jos ei, olisiko mahdollista olla puhelinyhteydessä? :) asia koskee urospentua jonka mainitsit olevan vielä vapaana :)

0505179070


Written by Inka mäkinen on 26. Apr, 2016
Moikka! Laitettiin sähköpostia teille! :)


Email:
Written by Piia Karpovuo on 19. Mar, 2016
Moikka! Huomasin että sinulle olisi pentuja tulossa Jajalle nyt n. viikolla 14. Minulla ja poikaystävälläni on tällä hetkellä 1,5-vuotias hyvin tapakasvatettu tyttö pomeranian Nana. Haluaisimme Nanalle koirakaverin (Nartun) ja itsellemme toisen pienen pommin päiviä piristämään ja seurakoiraksi. Kerron mielelläni meidän pienestä perheestä lisää s.postitse :)


Email:
Written by Thomy Niinimaa on 9. Mar, 2016
Hei,
Etsimme tyttöystäväni kanssa Pomeranian pentua. Luovutus keväällä/kesällä. Kerromme mielellämme lisää sähköpostilla! :)


Email:
Written by Janina Salminen on 19. Feb, 2016
Moikka!
Minäkin olisin kiinnostunut Pomeranian pennusta. Koska seuraava pentue on suunnitteilla?
Kerron mielelläni lisää itsestäni sähköpostilla.


Email:
Written by Hilma Nupponen on 13. Feb, 2016
Hei!

Olemme mieheni kanssa jo pitkään suunnitelleet pomeranian urospennun hankkimista. Olisiko teillä tulossa pentuetta kesällä/syksyllä 2016 tai alkuvuodesta 2017? Kerron mielelläni lisää itsestäni ja perheestäni!

Ystävällisin terveisin Hilma


Email:
Written by Katariina Hautaniemi on 28. Jan, 2016
Hei!

Minulla olisi etsinnässä pomeranian uros pentu, olisiko teillä tulossa pentuetta loppukesästä/syksyllä 2016?

Ystävällisin terveisin Katariina


Email:
Written by Debora on 11. Jul, 2015
Hei

Terveisiä minulta ja Simbalta. Niin ihana koira ja jotenkin ymmärtäväinen, nauttii kesästä, ollaan ollut merenrannalla jonkun verran. Kaikki kehuu sitä upea turkkia, on koiraihmisiä joka kyselee kuinka usein oikein pesen sitä kun on niin kiiltävä turkki.... en kehtaa koskaan kertoa kuinka harvoin... se on niin mahtava koira luonteeltaan, ikinä ei ihmisille hauku...